Έργα ανάπτυξης και καινοτομίας

Από την ημέρα ίδρυσής της, η εταιρία μας, δραστηριοποιείται στα δημόσια & στα ιδιωτικά έργα, καθώς και στα ανανεώσιμα συστήματα ενέργειας. Μεγάλη ποικιλία κατασκευών και μελετών υπάρχει στο ενεργητικό μας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, η μελέτη και κατασκευή μονάδας επεξεργασίας βιομάζας και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιαέριο στο Χ.Υ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, η μελέτη και κατασκευή του Ωδείου Καλαμαριάς, η αναδιαμόρφωση και η βελτίωση του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Α.Π.Θ., η ανακατασκευή και διαμόρφωση τραπεζικών κτιρίων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, η τοποθέτηση δικτύων οπτικών ινών, η μελέτη και κατασκευή παιδικών σταθμών, η μελέτη και κατασκευή πλήρως εξοπλισμένων οίκων ευγηρίας, η μελέτη και κατασκευή μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς, η μελέτη και κατασκευή πλήρως εξοπλισμένων ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και πολλές ακόμα κατασκευές.

Χρόνο με το χρόνο, οι δραστηριότητες μας αυξάνονται σε πολλούς επιχειρηματικούς τομείς. Η εταιρία μας, με απόλυτη επιτυχία και χωρίς το παραμικρό παράπτωμα, έχει δραστηριοποιηθεί ως τώρα στον κατασκευαστικό τομέα.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Εγκαταστάσεις ψύξης-θέρμανσης

Πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ενδοδαπέδια θέρμανση, γεωθερμικά συστήματα, αντλίες θερμότητας, ενεργειακά ή απλά τζάκια.

Μετρώντας πολλά έργα στο ενεργητικό μας, έχουμε κατορθώσει να ξεχωρίζουμε και για τις εγκαταστάσεις ψύξης – θέρμανσης. Η πολύχρονη μελέτη και κατασκευή αυτών των συστημάτων, σε συνεργασία με παγκοσμίου φήμης προμηθευτές, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από την πιο απλή εγκατάσταση ενός κλιματιστικού μηχανήματος αλλά και μέχρι την πιο μεγάλη κεντρική κλιματιστική μονάδα, πάντα μετά από ειδική μελέτη του χώρου και των αναγκών σας, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε αλλά και να υλοποιήσουμε το σωστό για εσάς σύστημα ψύξης –θέρμανσης. Απευθυνθείτε σε εμάς για κάθε είδους σύστημα θέρμανσης. 

Μελέτες και σχεδιασμός

Με όπλο μας τη γνώση και έχοντας πάντα πρώτη προτεραιότητα την οργάνωση, την ποιότητα, την συνέπεια και την ασφάλεια, πορευόμαστε δυναμικά.

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Από την πιο απλή επέμβαση μέχρι το πιο ειδικευμένο έργο, έχουμε την πείρα, την τεχνογνωσία και την δυνατότητα να το κάνουμε πράξη

Καινοτομία

Η Φαντασία, η δημιουργία και η ασφάλεια των κατασκευών είναι αλληλένδετα με την εταιρία μας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
95%
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
75%
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ & ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ
85%
ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ
90%
ΜΙΚΡΑ ΕΡΓΑ
99%

Η εταιρία μας πάντα πρώτη στις επάλξεις, θα συνεχίζει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις στον κατασκευαστικό αλλά και στον επιχειρηματικό τομέα.
Εμπιστευτείτε μας και εσείς σήμερα!

Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας το επόμενο βήμα

Η «Γεώργιος Μ.  Γιαγλής Τεχνική Εργοληπτική Α.Ε.» προχωράει πάντα μπροστά, σε όλους τους τομείς. Ένας τομέας που αναμένεται να κατακλίσει τα επόμενα χρόνια και την Ελλάδα, είναι σίγουρα ο τομέας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Έτσι και εμείς, δεν θα μπορούσαμε να μην επενδύσουμε επαγγελματικά σε αυτόν. Έχουμε τις προδιαγραφές για να αναλάβουμε εξ’ολοκλήρου οποιαδήποτε επένδυση στον τομέα των Α.Π.Ε. Το δυναμικό της εταιρείας μας, έχει ειδικευμένες γνώσεις πάνω στα συστήματα αυτά και μπορεί  να φέρει εις πέρας άρτια και λειτουργικά οποιαδήποτε επένδυση, πάντα προτείνοντας και υλοποιώντας προτάσεις πάνω στα τελευταία και προηγμένα συστήματα. Η ενημέρωση και επιστημονική κατάρτιση του στελεχιακού μας δυναμικού πάνω σε αυτό τον τομέα είναι ένα στοίχημα το οποίο η εταιρεία μας κερδίζει επάξια.

Μεταφορτώστε έντυπα της εταιρείας μας

Μεταφορτώστε μια σύντομη παρουσίαση της εταιρεία μας.

Παρουσίαση του προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων που έχει καταρτήσει η εταιρεία μας.

Παρουσίαση κάποιων από τα έργα που η εταιρεία μας ανέλαβε και διεκπεραίωσε με απόλυτη επιτυχία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο